Etsitkö uusia tuulia?

Meillä on vaihtoehto maalla!

Tarjoamme joko toiminnantäyteisiä pitkä- tai pätkälomia, rennonletkeää välietappia tai halutessasi hiljaisuutta, saunaa ja lupsakkaa nostalgiaa.

Lomamme sopivat mököttäjille, köpöttäjille, reissumiehille ja -naisille, lystinpitäjille, juhlaväelle ja kaikille rentoutuksen tarpeessa oleville. Tarjoamme palveluja peti ja puuro tai toiveidesi mukaan: itsenäisen matkailijan irtiotto arjesta, puolihoito tai vaikka helahoito.

Tule meille viihtymään!

Lomakodin tiloja (päärakennus, majoitustilat ja rantasauna) voi vuokrata esimerkiksi kokousten, koulutusten, kurssien ja juhlien järjestämiseen. Tarjoamme myös catering-palvelut.


Majoitushinnat

2 hh: 79 €/yö
3 hh: 95 €/yö

Päärakennuksen vuokraus yksityistilaisuuteen

Päärakennuksessa on nykyaikainen valmistuskeittiö sekä idyllinen ruokailusali. Päärakennuksessa mahtuu ruokailemaan 60 henkilöä kerrallaan.

Vuokra 450 €/vrk tai tarjouksen mukaan.

Unelma – moderni valmistuskeittiö, viihtyisä ja moneen käyttöön taipuva kokoustila sekä majoitustilat 23 hengelle

Unelman voi vuokrata vuorokaudeksi joko vain keittiön ja 82 neliön salin 380€ / vrk tai koko rakennuksen majoitustiloineen 650€ / vrk (omat vuodevaatteet). Majoitustilassa on viisi kodikasta 3 hengen huonetta ja kaksi 4 hengen huonetta. Keittiö ja sali on mahdollista vuokrata myös tuntihinnalla. Pyydä tarjous info ät lomakotionnela.fi

Kiiminkijoen rannassa oleva rantasauna on vuokrattavissa 150€ / 4 h tai sovitusti lomalaisten käytössä. Saunalla on lokoisa takkahuone ja sen pehmoisia löylyjä on kehuttu laajasti. Kun sää sallii, nuotiopaikalla voi paistaa muurinphjalettuja, makkaraa, keitellä nokipannukahvit tai vain nauttia kosken kohinasta.