Etsitkö uusia tuulia?

Meillä on vaihtoehto maalla!

Tarjoamme joko toiminnantäyteisiä pitkä- tai pätkälomia, rennonletkeää välietappia tai halutessasi hiljaisuutta, saunaa ja lupsakkaa nostalgiaa.

Lomamme sopivat mököttäjille, köpöttäjille, reissumiehille ja -naisille, lystinpitäjille, juhlaväelle ja kaikille rentoutuksen tarpeessa oleville. Tarjoamme palveluja peti ja puuro tai toiveidesi mukaan: itsenäisen matkailijan irtiotto arjesta, puolihoito tai vaikka helahoito.

Tule meille viihtymään!

Lomakodin tiloja (päärakennus, majoitustilat ja rantasauna) voi vuokrata esimerkiksi kokousten, koulutusten, kurssien ja juhlien järjestämiseen. Tarjoamme myös catering-palvelut.


Majoitushinnat

2 hh: 95 €/yö, sis. aamioaiset
3 hh: 130 €/yö, sis. aamiaiset

Päärakennuksen vuokraus yksityistilaisuuteen

Päärakennuksessa on nykyaikainen valmistuskeittiö sekä idyllinen ruokailusali. Päärakennuksessa mahtuu ruokailemaan 50 henkilöä kerrallaan.

Vuokra 600 €/vrk (sis. alv 24%) tai tarjouksen mukaan.

Unelma – moderni valmistuskeittiö, viihtyisä ja moneen käyttöön taipuva kokoustila sekä majoitustilat 23 hengelle

Unelman voi vuokrata vuorokaudeksi joko vain keittiön ja 82 neliön salin 500 € / vrk (sis. alv 24%) tai koko rakennuksen majoitustiloineen 850 € / vrk (omat vuodevaatteet). Majoitustilassa on viisi kodikasta 3 hengen huonetta ja kaksi 4 hengen huonetta. Keittiö ja sali on mahdollista vuokrata myös tuntihinnalla. Pyydä tarjous info ät lomakotionnela.fi

Kiiminkijoen rannassa oleva rantasauna on vuokrattavissa 160€ / 4 h tai sovitusti lomalaisten käytössä. Saunalla on lokoisa tupakeittiö ja saunan pehmoisia löylyjä on kehuttu laajasti. Kun sää sallii, nuotiopaikalla voi paistaa lättyjä, makkaraa, keitellä nokipannukahvit tai vain nauttia kosken kohinasta.