Etsitkö uusia tuulia?

Meillä on vaihtoehto maalla!

Tarjoamme joko toiminnantäyteisiä pitkä tai pätkälomia, rennonletkeää välietappia tai halutessasi hiljaisuutta, saunaa ja lupsakkaa nostalgiaa.

Lomamme sopivat mököttäjille, köpöttäjille, reissumiehille ja -naisille, lystinpitäjille, juhlaväelle ja kaikille rentoutuksen tarpeessa oleville. Tarjoamme palveluja peti ja puuro tai toiveidesi mukaan joko itsenäisen matkailijan irtiotto arjesta, puolihoito tai vaikka helahoito.

Tule meille viihtymään!

Lomakodin tiloja (päärakennus, majoitustilat ja rantasauna) voi vuokrata esimerkiksi kokousten, koulutusten, kurssien ja juhlien järjestämiseen. Tarjoamme myös catering-palvelut.


Majoitushinnat

2 hh: 69 €/yö
3 hh: 89 €/yö

Päärakennuksen vuokraus yksityistilaisuuteen

Päärakennuksessa on nykyaikainen valmistuskeittiö sekä idyllinen ruokailusali, johon mahtuu ruokailemaan 50 henkilöä kerrallaan.

Vuokra 380 €/vrk tai tarjouksen mukaan.

Unelma – moderni valmistuskeittiö, viihtyisä ja moneen käyttöön taipuva kokoustila sekä majoitustilat 18 hengelle

Unelman voi vuokrata vuorokaudeksi joko vain keittiön ja 82 neliön salin 250€ / vrk tai koko rakennuksen majoitustiloineen 500€ / vrk (omat vuodevaatteet). Majoitustilassa on viisi kodikasta 2 hengen huonetta ja kaksi 4 hengen huonetta.

Kiiminkijoen rannassa oleva rantasauna on vuokrattavissa 150€ / 4 h tai sovitusti lomalaisten käytössä. Saunalla on lokoisa takkahuone ja sen pehmoisia löylyjä on kehuttu laajasti. Kun sää sallii, nuotiopaikalla voi paistaa muurinphjalettuja, makkaraa, keitellä nokipannukahvit tai vain nauttia kosken kohinasta.