Vapaaehtoisten lomaohjaajien koulutusta ja virkistystä

Lomaohjaajan tietopakki – koulutus vapaaehtoisille lomaohjaajille lauantaina 20.5.2017 klo 9-17
Vapaaehtoisten virkistäytymistä lauantaina 20.5.2017 klo 17 jälkeen

Koulutus tarjoaa Onnelan vanhoille vapaaehtoisille lomaohjaajille ja lomaohjaamisesta kiinnostuneille uusille vapaaehtoisille tietopakin tuetun loman suunnittelemiseksi ja ohjaamiseksi. Lomaohjaamisesta jo kokemusta omaavat pääsevät kertaamaan lomaohjaamisen tärkeitä asioita ja jakamaan tietotaitoaan uusille vapaaehtoisille! Koulutuksen jälkeen uudet vapaaehtoiset voivat ryhtyä jo tulevana kesänä lomaohjaajaksi kokeneen vapaaehtoisen rinnalla. Kerrothan ystävillesi ja tuttavillesi terveisiä koulutuksesta ja mahdollisuudesta toimia Onnelassa vapaaehtoisena lomaohjaajana.

Koulutuksen jälkeen halukkaat voivat jäädä virkistäytymään vapaamuotoisen illanvieton merkeissä. Iltaohjelmassa makkaranpaistoa rantanuotiolla, saunomista jne. osallistujien toiveiden mukaista ohjelmaa.

Koulutus ja virkistys ovat maksuttomia, sisältäen päivän ruokailut. Lisätiedot ja ilmoittautuminen 12.5. mennessä: p. 040 837 4445 tai jennim.tulppo@gmail.com. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä, osallistutko vain koulutukseen vai jäätkö myös illanviettoon. Ilmoittautumisen yhteydessä myös tiedot erityisruokavalioista.

Koulutus jatkuu lomakauden jälkeen syksyllä lomaohjaajien palautetapaamisena, jossa jaetaan kokemuksia ja kerätään palautetta.