Tapahtumat ja tuetut lomat Lomakoti Onnelassa

Lomavuoroilla on mahdollista ostaa hemmotteluhoitoja erillisestä maksusta, kuten erilaisia hierontoja. Kullakin lomalla tehdään päiväretki, josta saattaa muodostua pientä kustannusta retkikohteesta riippuen. Uintimahdollisuuksia löytyy lomakodin läheltä uimarannalta, merenrannalta ja Haukiputaan uimahallista. Tarjoamme maistuvaa kotiruokaa ottaen huomioon erilaiset erityisruokavaliot, esimerkiksi allergiat.

Tuetun loman omavastuu on 18€/vrk/hlö. Lomatukea haetaan suoraan Hyvinvointilomat ry:ltä. Voit hakea Hyvinvointilomien kotisivuilla sähköisellä lomakkeella tai voit tulostaa sivulta paperisen hakulomakkeen ja lähettää Hyvinvointilomien toimistoon. Hakulomakkeen voit tilata myös Hyvinvointilomien toimistolta numerosta 010 830 3400 (arkisin klo 9.00–12.00). Lomatuen myöntää Hyvinvointilomat ry. Tuettu lomatoiminta on Veikkauksen tukemaa toimintaa.

Vaikka et olisi oikeutettu lomatukeen, tarjoamme mahdollisuuksia tulla lomalle Onnelaan. Omakustanteisille lomille ilmoittautuminen tapahtuu suoraan lomakodille. Hintatiedot sekä ohjeet ilmoittautumiseen ja varauksiin löydät loman tarkemmista tiedoista.

Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

Etsi Tapahtumat

Tapahtuma Views Navigation

Tapahtumat Search

heinäkuu 2019

Heinäkuun täysihoitopäivät

heinäkuu 15 - heinäkuu 20
Lomakoti Onnela, Saarikankaantie 5
Haukipudas, 90840
+ Google Map
75€/vrk

Heinäkuussa 15.7.-20.7. voit tulla majoittumaan ja lomailemaan täysihoitoon Lomakoti Onnelaan vaikka päiväksi tai pariksi. Täysihoitovuorokauden hinta tällä viikolla on 75  €/vrk/hlö. Lisätiedot ja varaukset: 040 837 4445 tai info@lomakotionnela.fi  

Lue lisää »

Hyvänmielen loma

heinäkuu 22 - heinäkuu 27
Lomakoti Onnela, Saarikankaantie 5
Haukipudas, 90840
+ Google Map

Hyvänmielen lomalla tuetaan ja vahvistetaan mielen hyvinvointia mielekkään toiminnan, sosiaalisten kontaktien ja rentoutumisen avulla. Lomakodin kaunis ympäristö tarjoaa mahdollisuuksia ulkoiluun ja liikuntaan, iltanuotiolla tunnelmointiin makkaraa ja lättyjä paistaen sekä löylyistä nauttimiseen rantasaunassa, kun taas sisätiloissa voidaan mm. askarrella, laulaa karaokea, tanssia, jumpata, kuunnella luentoa – lomalaisten toiveiden mukaan. Lomakodin ulkopuolelle voidaan suunnata mm. päiväretkelle yhdessä sovittuun kohteeseen tai uimaan merenrannalle. Kaikkeen ohjattuun toimintaan voi osallistua omien voimien ja mielenkiinnon mukaan. Lomalla pyhitetään aikaa myös levolle ja rentoutumiselle. Lisäksi lomalaiset voivat…

Lue lisää »
+ Export Events