Tapahtumat ja tuetut lomat Lomakoti Onnelassa

Lomavuoroilla on mahdollista ostaa hemmotteluhoitoja erillisestä maksusta, kuten erilaisia hierontoja. Kullakin lomalla tehdään päiväretki, josta saattaa muodostua pientä kustannusta retkikohteesta riippuen. Uintimahdollisuuksia löytyy lomakodin läheltä uimarannalta, merenrannalta ja Haukiputaan uimahallista. Tarjoamme maistuvaa kotiruokaa ottaen huomioon erilaiset erityisruokavaliot, esimerkiksi allergiat.

Tuetun loman omavastuu on 18€/vrk/hlö. Lomatukea haetaan suoraan Hyvinvointilomat ry:ltä. Voit hakea Hyvinvointilomien kotisivuilla sähköisellä lomakkeella tai voit tulostaa sivulta paperisen hakulomakkeen ja lähettää Hyvinvointilomien toimistoon. Hakulomakkeen voit tilata myös Hyvinvointilomien toimistolta numerosta 010 830 3400 (arkisin klo 9.00–12.00). Lomatuen myöntää Hyvinvointilomat ry. Tuettu lomatoiminta on Veikkauksen tukemaa toimintaa.

Vaikka et olisi oikeutettu lomatukeen, tarjoamme mahdollisuuksia tulla lomalle Onnelaan. Omakustanteisille lomille ilmoittautuminen tapahtuu suoraan lomakodille. Hintatiedot sekä ohjeet ilmoittautumiseen ja varauksiin löydät loman tarkemmista tiedoista.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Juhannusloma

20.6.2019 - 23.6.2019

270€

Kesällä 2019 järjestämme omakustanteisen kolmen vuorokauden juhannusloman. Loma alkaa torstaina 20.6. klo 10 ja päättyy 23.6. klo 10.

Kolmen vuorokauden hinta on 270 €, joka kattaa majoituksen kahden hengen huuoneessa, ruokailut ja lomaohjelman.

Lomakodin kodinomaisessa ympäristössä on turvallinen ilmapiiri, mikä helpottaa uusiin ihmisiin tutustumista. Uusien ystävyyssuhteiden syntymistä tukee päivittäin järjestettävä yhteisöllinen lomaohjelma lomalaisten toiveiden mukaan (mm. kädentaidot, musiikki, liikunta, ulkoilu, uintiretket, päiväretki lähialueelle, nuotioillat, löylyt rantasaunassa) sekä lomalaisten mahdollisuudet ideoida myös omaehtoista toimintaa niin lomakodilla kuin sen ulkopuolellakin. Yhteiset ruokailut ja lomaohjelma rytmittävät päiviä jättäen sopivasti tilaa myös levolle ja rentoutumiselle. Kaikkeen ohjattuun toimintaan voi osallistua oman mielenkiinnon ja voimien mukaan.

Tiedustelut ja lomalle ilmoittautuminen suoraan Lomakoti Onnelaan: 040 837 4445 tai info@lomakotionnela.fi.

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
20.6.2019
Loppuu:
23.6.2019
Hinta:
270€

Tapahtumapaikka

Lomakoti Onnela
Saarikankaantie 5
Haukipudas, 90840
+ Google Map