Tapahtumat ja tuetut lomat Lomakoti Onnelassa

Lomavuoroilla on mahdollista ostaa hemmotteluhoitoja erillisestä maksusta, kuten erilaisia hierontoja. Kullakin lomalla tehdään päiväretki, josta saattaa muodostua pientä kustannusta retkikohteesta riippuen. Uintimahdollisuuksia löytyy lomakodin läheltä uimarannalta, merenrannalta ja Haukiputaan uimahallista. Tarjoamme maistuvaa kotiruokaa ottaen huomioon erilaiset erityisruokavaliot, esimerkiksi allergiat.

Tuetun loman omavastuu on 18€/vrk/hlö. Lomatukea haetaan suoraan Hyvinvointilomat ry:ltä. Voit hakea Hyvinvointilomien kotisivuilla sähköisellä lomakkeella tai voit tulostaa sivulta paperisen hakulomakkeen ja lähettää Hyvinvointilomien toimistoon. Hakulomakkeen voit tilata myös Hyvinvointilomien toimistolta numerosta 010 830 3400 (arkisin klo 9.00–12.00). Lomatuen myöntää Hyvinvointilomat ry. Tuettu lomatoiminta on Veikkauksen tukemaa toimintaa.

Vaikka et olisi oikeutettu lomatukeen, tarjoamme mahdollisuuksia tulla lomalle Onnelaan. Omakustanteisille lomille ilmoittautuminen tapahtuu suoraan lomakodille. Hintatiedot sekä ohjeet ilmoittautumiseen ja varauksiin löydät loman tarkemmista tiedoista.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hyvänmielen loma

22.7.2019 - 27.7.2019

Hyvänmielen lomalla tuetaan ja vahvistetaan mielen hyvinvointia mielekkään toiminnan, sosiaalisten kontaktien ja rentoutumisen avulla. Lomakodin kaunis ympäristö tarjoaa mahdollisuuksia ulkoiluun ja liikuntaan, iltanuotiolla tunnelmointiin makkaraa ja lättyjä paistaen sekä löylyistä nauttimiseen rantasaunassa, kun taas sisätiloissa voidaan mm. askarrella, laulaa karaokea, tanssia, jumpata, kuunnella luentoa – lomalaisten toiveiden mukaan. Lomakodin ulkopuolelle voidaan suunnata mm. päiväretkelle yhdessä sovittuun kohteeseen tai uimaan merenrannalle. Kaikkeen ohjattuun toimintaan voi osallistua omien voimien ja mielenkiinnon mukaan. Lomalla pyhitetään aikaa myös levolle ja rentoutumiselle. Lisäksi lomalaiset voivat suunnitella lomakodin tarjoamien puitteiden ja mahdollisuuksien mukaan omaehtoistakin toimintaa yhdessä ideoiden, mikä mm. tukee uusien tuttavien löytämistä ja ystävyyssuhteiden solmimista. Lomakodin säännölliset arkirutiinit ja -rytmit (yhteisten ruokailujen, levon ja lomaohjelman vuorottelu) antavat avaimia arjen hallintaan myös loman jälkeen.

Hakuaika on maaliskuu. Hakemuksia voit tilata sähköpostitse osoitteesta toimisto@hyvinvointilomat.fi, puhelimella 010 830 3400 (ma-pe klo 9-12).

Hakemuksen voi täyttää sähköisesti tai tulostaa paperiversion osoitteesta: http://www.hyvinvointilomat.fi/hakuohjeet/

Paperiset hakemukset lähetetään osoitteeseen:

Hyvinvointilomat ry
Haapaniemenkatu 14, 00530 Helsinki

Lisätietoja lomasta puhelimitse 040 837 4445/Lomakoti Onnela

 

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
22.7.2019
Loppuu:
27.7.2019
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Lomakoti Onnela
Saarikankaantie 5
Haukipudas, 90840
+ Google Map