Tuetut lomat Lomakoti Onnelassa

Lomavuoroilla on mahdollista ostaa hemmotteluhoitoja erillisestä maksusta, kuten erilaisia hierontoja. Kullakin lomalla tehdään päiväretki, josta saattaa muodostua pientä kustannusta retkikohteesta riippuen. Uintimahdollisuuksia löytyy lomakodin läheltä uimarannalta, merenrannalta ja Haukiputaan uimahallista. Tarjoamme maistuvaa kotiruokaa ottaen huomioon erilaiset erityisruokavaliot, esimerkiksi allergiat.

Loman omavastuu aikuiselta on 18€/vrk/hlö. Alle 16-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi. Lomatukea haetaan suoraan Hyvinvointilomat ry:ltä. Voit hakea Hyvinvointilomien kotisivuilla sähköisellä lomakkeella tai voit tulostaa sivulta paperisen hakulomakkeen ja lähettää Hyvinvointilomien toimistoon. Hakulomakkeen voit tilata myös Hyvinvointilomien toimistolta numerosta 010 830 3400 (arkisin klo 9.00–12.00).

Jos loma järjestetään yhdessä jonkin yhteistyökumppanin kanssa, ja hakumenettely poikkeaa tästä, löydät ohjeet lomakuvauksen yhteydestä.

Lomatuen myöntää Hyvinvointilomat ry. Tuettu lomatoiminta on Veikkauksen tukemaa toimintaa.

Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

Etsi Tapahtumat

Tapahtuma Views Navigation

Tapahtumat Search

heinäkuu 2018

Lastenleiri, Kuuloliitto ry

heinäkuu 16 - heinäkuu 21
Lomakoti Onnela, Saarikankaantie 5
Haukipudas, 90840
+ Google Map

MITÄ: POHJOIS-SUOMEN LASTENLEIRI MISSÄ: Lomakoti Onnela, Haukipudas MILLOIN: 16.7. – 21.7.2018 MIKSI: Pohjois-Suomen lapsille on taas tarjolla kesän viileimmät kokemukset. Tästä leiristä tulee jäämään ehdottomasti kesän parhaimmat muistot ja kaverit. Tulethan mukaan? https://www.kuuloliitto.fi/tapahtumat/pohjois-suomen-lastenleiri/

Lue lisää »

Ryhmäloma, Tornion Kuulo ry

heinäkuu 23 - heinäkuu 28
Lomakoti Onnela, Saarikankaantie 5
Haukipudas, 90840
+ Google Map

Tornion Kuulo ry:n ryhmäloma. Lomalla on tarjolla päivittäin erilaista ohjelmaa, johon osallistuminen on täysin vapaaehtoista. Lomalla mahdollistuu myös vertaistuki. Samassa elämäntilanteessa olevilla on mahdollisuus vaihtaa kuulumisia, jakaa niin iloja kuin surujakin. Lomakoti Onnelan kaunis pihapiiri luo loistavat puitteet ulkoilulle. Loman aikana paistetaan nuotiolla makkaraa ja räiskäleitä, saunotaan ja viihdytään yhdessä. Lomalaisten käytössä ovat lomakodin kirjat ja lehdet, televisiot yhteisissä tiloissa, radiot ja wlan-yhteys. Lomalaiset voivat käyttää myös vapaasti polkupyöriä sekä sisä- ja ulkopelejä. Lomavuoroilla on mahdollista ostaa hemmotteluhoitoja erillisestä maksusta,…

Lue lisää »
+ Export Events